Qui som


Flamencoteca som tres biblioteques públiques de l’Àrea Metropolitana de Barcelona que ens estimem el flamenc. I com ens l’estimem, el tenim en un lloc especial, en un espai dedicat només a aquest gènere i als seus artistes.

A més d’estimar-nos tot el flamenc, ens estimem encara més el flamenc que es fa a prop nostre, a Catalunya, i especialment el que es fa a les nostres ciutats i barris. Des d’aquesta plataforma volem que conegueu els flamencs catalans, que en són molts i molt importants, però sobretot els músics  i la música que es fa a Badalona, al barri de Besòs de Barcelona, i a Cornellà de Llobregat.

I és per tot això que, la Biblioteca de Sant Roc de Baladona, la Biblioteca Ramón d’Alòs-Moner de Barcelona i la Biblioteca Central de Cornellà treballem. A més, volem que conegueu les nostres entitats flamenques i andaluses i us aproximeu una mica més al ric món del flamenc de l’Àrea Metropolitana. Quan, ara fa un any, ens vàrem trobar, vàrem decidir unir les nostres forces i voluntats per endegar una aventura a la xarxa: la de crear un bloc en comú sobre flamenc, que ens permetés sortir a l’exterior i connectar amb nous públics.

En el nostre bloc hi trobareu, a l’apartat de novetats, els discos més nous que rebem, a les activitats, tot el que les entitats flamenques dels nostres municipis fan, i a guies de recursos, repertoris per a descobrir músics, àlbums, pel·lícules, documentals i llibres que us guiaran a través d’un art tan antic com actual.

Comencem un llarg viatge, incert potser, però, a poc a poc i amb bona lletra. Des de les biblioteques, que també són les vostres, us convidem a participar del nostre bloc i a col·laborar amb nosaltres aportant-nos idees i informació que compartirem a través de la xarxa amb tot el món.